Dutch Geeks
Implementatie & ontwikkeling
Onze experts voor uw succes

Ontwikkeling

U wilt dat technologie bijdraagt aan uw manier van werken. Online applicaties die speciaal voor u zijn ontwikkeld maken het verschil.

Dutch Geeks is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor bedrijven. Samen met u maken we graag de keuze voor maatwerk, standaardsoftware of een combinatie van beide.

De voordelen van maatwerk

Maatwerk zegt het al: De applicatie doet precies wat u wilt. U hoeft zich niet aan te passen. Daardoor kunt u (makkelijker) processen van a tot z ondersteunen en zijn medewerkers sneller gewend aan het werken met een applicatie. Deze voordelen vertalen zich in een snelle terugverdientijd.  

Een applicatie op maat is ook aan te passen aan gewijzigde omstandigheden. Standaardsoftware kan de ontwikkelingen binnen uw organisatie misschien niet bijbenen, een eigen applicatie past zich aan.

Webapplicatie in de praktijk: Present24

Present24 verzorgt mediationtrajecten voor bedrijven en instellingen in Nederland. MfN-registermediators werken met werkgevers en werknemers om arbeidsconflicten op te lossen. In vrijwel alle gevallen werkt dit beter dan de juridische weg. Partijen zijn onder andere tevredener met het resultaat en de kosten zijn veel lager.

Een mediationtraject moet aan bepaalde eisen voldoen. Voor Present24 ontwikkelde Dutch Geeks een webapplicatie waarbij alle partijen altijd toegang hebben tot een persoonlijk dossier. Verder kunnen berichten worden uitgewisseld, afspraken gepland en documenten beschikbaar worden gesteld. Het dossier geeft zo een actueel overzicht van het mediationtraject.

Na afloop van een traject wordt het dossier gearchiveerd volgens de richtlijnen van het MfN-register. Het spreekt voor zich dat alle persoonlijke gegevens veilig worden bewaard.

Powered by DotNet

Dutch Geeks ontwikkelt voornamelijk in DotNet. Dit is een verzameling van veilige en betrouwbare gereedschappen die geschikt zijn voor kleine toepassingen en enterprise-omgevingen. Wij gebruiken in principe altijd open webstandaarden. Dit maakt (toekomstige) integraties met andere systemen makkelijker en efficiënter.